Wednesday, 13 November 2013

Result periksa sekolah keb Assunta 2014

Sains : 100%
Matematik, BM, BI DST : semua subjek dapat 90% ke atas
Purata keseluruhan : 94.25%
Kedudukan dalam kelas : 2
Penilaian Band untuk semua subjek : semua subjek dapat Band 5.

Alhamdulillah dan tahniah..

-IBU-

Tuesday, 12 November 2013

Result periksa KAFA 2014


Alhamdulillah..result periksa untuk darjah 2 KAFA masih cemerlang.. Tahniah dan alhamdulillah.. Ibu abah bangga dengan kakak

-IBU-

Result periksa KAFA 2013


Tahniah kakak..ibu abah bangga dengan kakak. Semoga kekal dan terus berjaya..juga menjadi contoh terbaik untuk adik-adik..
Alhamdulillah

-IBU-

Friday, 25 October 2013

Periksa sains dapat 100%

     Hari ini saya nak kongsi cerita dapat 100% dalam mata pelajaran sains. Masa tu saya ingatkan banyak salah, rupanya saya dapat 100% paling tinggi! Sebenarnya ada dua orang dapat 100.Nama dia Sumayyah.
     Dia pun best friend saya.Kertas tu saya tak dapat  bawa balik kertas tu.Ibu saya bangga sangat dengan saya sebab dapat 100%.
               


                ALHAMDULILAH SAYA SANGAT BERSYUKUR PADA

                                                         ALLAH.

Monday, 16 September 2013

Pergi makan KFC di Teluk Chempedak.

Masa  hari Sabtu saya dan  keluarga pergi ke  KFC.Sedap ,saya  makan ayam goreng .Selepas itu ,kami pergi solat Mahgrib .Selesai solat ,saya dan adik pergi main di 'BALLOON CITY '.Semasa di situ saya jumpa kawan sekolah saya .Saya ,adik dan adik kawan saya ,main kejar-kejar.Masa nak dah balik saya pergi main        di pantai.Lepas tu kami balik.

Monday, 5 August 2013

Hari Jadi Abah

     Hari ni hari jadi abah.Tapi abah tak de sebab abah pergi kerja.Tapi saya dah beli dah hadiah abah,cuma kek je tak beli lagi.

     Abah balik hari ni, tapi tak tau abah balik bila.Rasanya abah balik malam tak pun tengah malam.Tak dapatlah nak berbuka dengan abah.

                                     



    HAPPY BIRTHDAY                 MY                          FATHER

I              LOVE               U



SEMOGA  PANJANG UMUR ABAH DAN BAHAGIA SELALU

Balik Ke Kampung

      Hari ini saya sudah berada di kampung,sebenarnya saya dah balik dari hari Jumaat.Saya balik sini mestilah sebab nak raya kat sini. 

     Cantik tau baju raya saya tu.Warna pink cantik tau.Tu baru Baju Kurung,Baju Blause lagi cantik dari yang tu.

     Masa hari sabtu,saya buat kuih raya.Kuih yang saya buat tu nama kuih tu kuih badam dan kuih corn flake.1 lagi kuih ialah kuih corn flake madu.Saya nak buat corn flake madu hari ni iaitu hari Selasa.